Verrassende seniorenreizen anno 2019

Amsterdam

Op zoek naar seniorenreizen voor 2019? Waar we vroeger nog overspoeld werden door dikke folders, die nog bezorgd werden door de post, vinden we vandaag de dag onze reizen gewoon online. Soms ontbreekt het persoonlijke tintje dan en dat is precies wat Rosalyn’s Reisidee wil voorkomen.

Seniorenreizen met net dat beetje meer

Seniorenreizen, maar dan met net dat beetje meer. Dat is waar Rosalyn’s Reisidee voor gaat. De locaties worden met zorg uitgekozen. Wij gaan aan de slag met ons bestaande netwerk en stellen via rechtstreekse contacten een programma samen. Niets uit de boekjes, maar alles exclusief voor u gemaakt. Dat zijn pas seniorenreizen op maat!

Reizen voor ouderen in 2019: unieke locaties

Niet alleen een persoonlijke sfeer staat voorop, uiteindelijk draait ook alles om de locatie. Wij selecteren de pareltjes voor u, zowel in Nederland als in het buitenland. De bekende highlights hebben we allemaal al eens gezien, of we hebben er in ieder geval van gehoord. Daarom wordt het hoog tijd voor iets nieuws: verrassende locaties waar niet elke Nederlandse toerist meteen terechtkomt.

Seniorenreizen

Het hele jaar door de mooiste ouderenreizen

In het hoogseizoen zijn altijd de meeste reizen te boeken. Geen wonder, want het weer moet ook meewerken. Tenzij je voor locaties kiest die ook bij minder weer verrassende alternatieven hebben. Juist als de avonden langer worden, is het soms fijn om er even helemaal tussenuit te zijn. Wilt u ook wel eens iets bijzonders beleven in januari, oktober of een van de andere vergeten maanden? Laat dat maar aan Rosalyn’s Reisidee over!

Seniorenreizen met optimaal comfort voor iedereen

Bij seniorenreizen is het extra belangrijk dat er aan comfort wordt gedacht. Tenslotte hebben we niet alleen allemaal onze eisen, maar kunnen er op hogere leeftijd ook beperkingen zijn die een rol gaan spelen. Als daar rekening mee gehouden wordt, kunt ook u oprecht genieten van een geweldige ouderenreis.

Seniorenreizen voor koppels of alleenstaanden

Bent u alleenstaand? Of reist u graag als koppel? De seniorenreizen die wij samenstellen zijn voor beide doelgroepen geschikt. Bij groepsreizen voor senioren gaat het uiteraard ook om de gezelligheid onderling. Wij doen daar ons uiterste best voor. U ook?

Veelzijdige seniorenreizen voor u

Houdt u van cultuur en gaat u graag naar musea of mooie gebouwen? Of bent u dol op de natuur en maakt u regelmatig lange wandelingen in de frisse buitenlucht? Wat uw voorkeur ook is, ons aanbod is zo gevarieerd dat er zeker een reis voor u bij is. Kijk daarom eens rustig rond in onze programma’s en ontdek Nederland of trek het buitenland in.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@rosalynsreisidee.com. U krijgt altijd een reactie!